Udstillinger   Forside   Hvalpe    Trimmesalon    Min kennel    Nyttige links    Min gæstebog    Historie 

Breve fra hvalpekøbere

 

Hej med Jer, ”mor & far”

Her er en lille hilsen fra mig, Zeus ( Calle ). Jeg er kommet til et meget spændene hjem, de er lidt underlige en gang i mellem, men de er glade for mig, jeg vil fortælle lidt om dem og om hvad vi laver. 

Den første er far ”Johnny”, han er den der er mest hjemme, han er ”efter” mig hele tiden, når jeg er ved at finde et godt sted for at tisse eller lave, så snupper han mig og så skal vi ud igen, når jeg så tisser eller laver kommer han med mærkelige lyde, det lyder som om han er glad, så for at gøre man glad, prøver jeg at huske at gå mod døren, jeg har også ventet på ham om morgenen, han er den første der kommer ud til mig så går vi en lille tur, så får jeg mad, han prøver at gi´ mig mad der har stået i ”blød” natten over, han ved ikke om det er det jeg bedst kan li´, derefter henter vi en stor sort hund, den heder Quark, den snusede til og på mig første gang vi så hinanden, han er meget stor så jeg smed mig på græsset så han kunne komme til med sin kolde snude, men nu gider han ikke hilse på mig mere, han er ikke sur, men gider bare ikke lege, vi går så en lang tur, jeg kan godt følge med, jeg bliver båret nogle steder, op & ned af trapper og over vejen, men ellers så går jeg selv hele vejen.

Den næste er mor ”Lise” hun prøver at sige de samme lyde, men jeg har ”snydt” hende et par gange, men hun vil også ud og gå hele tiden, tøjet hænger parat lige ved døren. Mor syntes det er nogle meget små ”hapser” hun skal lave til mig (ost). Hun syntes jeg er dejlig, hun muser, kæler og krammer mig meget, hun praler også af mig til alle, jeg har da ellers hørt hendes familie og veninder spørge hvorfor jeg er her, fordi hun ikke før har kunnet tænke sig en hund selv. Hun praler af at jeg godt kan se det ”bræt” de har ind til stuen, det er ikke så højt som det I har i køkkenet, det går mig kun til poterne, de kalder det et dørtrin, hvis jeg går over det, siger de NEJ og så går jeg lidt tilbage, nogle gange løber jeg efter ungerne, når de løber ind i stuen så stopper jeg bare på dørtrinet for at snyde dem, så siger de nemlig ikke nej, så siger de sjove lyde igen.

Martin er sød, han vil kæle hele tiden, han er stille og rolig så ham gider jeg ikke bide i eller løbe efter, han kan ikke side stille og spise, han skal lige se efter om jeg sover.

Andres er sjov, han snakker hele tiden og han vil lege, nogle gange bider jeg han for hårdt så hyler han, han vil også løbe om kap, han vinder (endnu) eller også løber han ind i stuen, øv han er tarvelig, der må jeg jo ikke løbe ind uden at de siger NEJ, men han får også skæld ud, vi har noget legetøj, det tager´ jeg fra ham så hyler han igen. Nogle gange går vi ind på hans værelse og lukker døren, han har mange sjove ting, men jeg må ikke lege med det, så kommer Johnny og tager´ mig ud, men hvis vi er helt stille så opdager de det ikke, så er der mange sjove steder at gemme sig.

De har et dyr der ligner en piberenser ( en kat ), den ser på mig hele tiden, den er alle vegne, den vil være tæt på mig, men hvis jeg vender mig mod den, bliver den dobbelt så stor og knoer, den kan også slå, så siger jeg: piv piv, men når vi mødes uden for, løber jeg efter den og siger: vov-vov, det er sjovt, når jeg så løber tilbage kommer den efter mig, så løber jeg bare efter den igen, og sådan kan jeg blive ved længe, men inden for, der er den sur.

Nu vil jeg slutte for denne gang, jeg skal hilse fra alle her i Brøndby, jeg har hilst og leget med mange flere, men de bor ikke hos os, vi ses d. 22.02.01 kl. 1700.

 

Kærlig hilsen

Zeus (Calle)